Yarışlı ilkokulu

Vizyon: ’Temeli Atatürkçü Düşünce Sistemine dayalı eğitim-öğretim faaliyetleriyle çevresine ışık tutan, geleceği şekillendiren, lider birey yetiştiren öncü okul olmak’

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Saatler: 08.15-14.20
Isınma: Sobalı
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E -TWİNNİNG PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2022 YILINDA ERASMUS +AKREDİTASYON İŞBAŞI GÖZLEM HAREKETLİLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Telefon - 0248 6362095

WEB - https://yarisliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YARIŞLI KÖYÜ SAĞLIK OCAĞI MEVKİİ YARIŞLI ILKOKULU BLOK NO: 43 İÇ KAPI NO: 2 YEŞİLOVA / BURDUR

Yerleşim Yeri - Yarışlı Köyü Yeşilova / BURDUR